0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.nl

Slaapbanken

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

Slaapbanken kopen: online op Meubelklik

Naast bedden, zijn ook sofa's een belangrijk item in onze woning. Je kan erin wegzakken na een lange dag en de avond eindigen voor televisie. Sommige sofa's kunnen zelfs omgevormd worden tot slaapbanken en dat biedt verschillende voordelen: logies op bezoek? Geef ze een gezellig plekje in de living op een comfortabele slaapbank. Slaapbanken besparen u naast veel geld, vooral veel ruimte. Ze kunnen dienen als salon en moeten niet onderdoen qua zitcomfort tegenover traditionele zetels. De slaapbank Regata is comfortabel als zetel, maar je kan ze in een oogwenk omtoveren tot een leuke slaapbank. Het ingebouwde matras is van uitstekende kwaliteit waardoor je ook hier zeker kan zijn van een goede nachtrust. Onder de zitbank kan je bovendien het beddengoed opbergen. Het Gary zetelbed bestaat uit een 2-zit met een longchair. In enkele bewegingen kan je deze zetel omvormen tot een slaapbank met een lengte van 230 cm. Slaapbanken online kopen was dankzij Meubelklik dus nog nooit zo eenvoudig. Maak je keuze online en wij komen jouw producten thuis leveren.

Slaapbanken: bespaar geld en ruimte

Bij Meubelklik vind je naast slaapbanken ook leuke 2-zits en 3-zits, hoeksalons en fauteuils. Neem een kijkje in het assortiment en bestel in een klik je favoriete producten. Slaapbanken online kopen hoeft dus niet zo moeilijk te zijn. Als je nog twijfelt, kan je dankzij 'Mijn verlanglijstje' nog even overleggen met je partner en de geselecteerde slaapbanken vergelijken. Bij Meubelklik is de verzending gratis en retourneren kan binnen de 200 dagen.

Aanbiedingen en kortingen

Slaapbanken online kopen kan je nu doen bij Meubelklik! Als je graag op de hoogte blijft van de grootste kortingen, dan kan je ons volgen via Facebook. Daar plaatsen we steeds onze superdeals en promoties! Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief en genieten van 2,5% korting op je eerste bestelling.

Deze site gebruikt cookies om je gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer.
x