Bohemian woonstijl

Een relaxte en eigenzinnige sfeer, dat kenmerkt de bohemian woonstijl! Met een combinatie van levendige kleuren, natuurlijke materialen en vintage accenten creëer je een warm en uitnodigend thuis. Laat je inspireren door onze unieke meubels en accessoires en geef jouw interieur een bohemian twist!

Bohemian meubels per categorie

Bekijk ons assortiment bohemian meubels per afdeling. Van zitzakken tot woonaccessoires, je vind het hier!

Nieuw in de collectie

Bohemian interieur

Een bohemian interieur ademt vrijheid, creativiteit en een vleugje avontuur. Het is een stijl die zich onderscheidt door zijn eclectische mix van kleuren, texturen en culturele invloeden, en die een ontspannen en inspirerende sfeer in huis brengt. In een bohemian interieur is geen ruimte voor regels of beperkingen – het draait allemaal om het uitdrukken van je persoonlijkheid en het omarmen van het onconventionele.

Wat is een bohemian woonstijl?

De bohemian woonstijl, ook wel bekend als boho-chic, staat voor een moeiteloos coole en artistieke benadering van wonen. Het is een stijl die de grenzen tussen verschillende culturen en tijdperken vervaagt, en die wordt gekenmerkt door een overvloed aan kleuren, patronen en exotische elementen. In een bohemian interieur vind je een mix van vintage vondsten, handgemaakte items en wereldse accenten die samen een levendige en uitnodigende ruimte creëren.

Levendige kleuren en exotische texturen

Een van de kenmerken van een bohemian interieur is het gebruik van levendige kleuren en exotische texturen. Denk aan diepe roodtinten, levendige blauwtinten, zonnig geel en rijke paarse accenten die samen een kleurrijk en energiek palet vormen. Daarnaast spelen ook texturen een belangrijke rol, zoals zachte tapijten, weelderige kussens, en rijke stoffen zoals zijde en fluweel, die zorgen voor een gevoel van luxe en comfort.

Laat je inspireren door de bohemian collectie

Ben je geinspireerd door de vrije sfeer van een bohemian interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze bohemian collectie biedt een uitgebreide selectie van meubels en woondecoratie om jouw huis te transformeren in een bohemian paradijs. Van kleurrijke kussens en tapijten tot handgesneden meubelstukken en etnische kunstwerken, wij hebben alles wat je nodig hebt om een unieke en inspirerende ruimte te creëren.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher om je interieur op te fleuren of gewoon wat inspiratie nodig hebt, onze collectie heeft voor elk wat wils. Blader door onze selectie en laat je meenemen op een reis vol kleur, textuur en creativiteit. Met de juiste combinatie van meubels, kleuren en accessoires kun je een bohemian interieur creëren waar je elke dag van kunt genieten.