Verkopen jullie zelf meubels en accessoires?

Nee, wij zijn een affiliate website die producten van verschillende verkopers verzamelt en promoot. We verkopen zelf geen meubels en accessoires, maar we verwijzen je graag door naar betrouwbare verkopers waar je deze producten kunt kopen.

Kan ik producten retourneren die ik via deze website heb gekocht?

Helaas kunnen we geen retourzendingen verwerken, omdat we geen directe verkoper zijn. Je moet het retourbeleid van de specifieke verkoper bekijken waar je het product hebt gekocht.

De prijs op jullie website is niet hetzelfde als die op de webshop, hoe zit dat?

We halen meerdere keren per dag prijsgegevens op van verschillende verkopers, maar het kan toch voorkomen dat de prijs niet altijd volledig up-to-date is. Factoren zoals lopende promoties, tijdelijke prijsveranderingen of valutafluctuaties kunnen ervoor zorgen dat er kleine verschillen zijn tussen de prijs op onze website en die op de webshop van de verkoper. We raden altijd aan om de prijs op de webshop van de verkoper te controleren voor de meest actuele prijsinformatie.

Hoe kan ik de levertijd van een product controleren?

De levertijd varieert afhankelijk van de verkoper van het product. Je kunt de geschatte levertijd vinden op de website van de verkoper tijdens het afrekenen of in onze productomschrijvingen.

Moet ik verzendkosten betalen voor producten die ik koop via deze website?

De verzendkosten variëren per verkoper. Je kunt de verzendkosten controleren tijdens het afrekenen op de website van de verkoper.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd door de verkopers op deze website?

De geaccepteerde betaalmethoden variëren per verkoper. Je kunt de beschikbare betaalmethoden controleren tijdens het afrekenen op de website van de verkoper.

Is er klantenservice beschikbaar voor vragen over producten?

Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen over producten. Voor specifieke kwesties zoals het verloop van een bestelling of het retourneren van een product, adviseren wij rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende webshop. Wij hebben geen toegang tot ordernummers en kunnen daarom niet assisteren bij individuele bestellingen.

Worden de producten geleverd met montage-instructies?

Of een product wordt geleverd met montage-instructies, hangt af van de verkoper. Je kunt controleren of montage-instructies beschikbaar zijn op de productpagina van de verkoper.

Biedt deze website kortingen of promoties aan?

We kunnen kortingen of promoties aanbieden voor specifieke producten, maar deze kunnen per verkoper verschillen. Houd onze website in de gaten voor actuele aanbiedingen.