0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.nl

Parasols

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Parasols kopen: online op Meubelklik.be

In de zomer is het heerlijke vertoeven op het terras. De zomerse temperaturen doen je soms echter snel grijpen naar een parasol. Dankzij de online winkel van Meubelklik kan je nu parasols online kopen. Met 1 klik, zo gemakkelijk gaat dat. Fleur je terras op met de mooiste parasol: de stijlvolle groene Orphe Parasol is een duurzame parasol met een elegante en uiterst luxueuze uitstraling. Hij biedt de nodige bescherming tegen de zonnestralen. Dit model is verkrijgbaar in wit, grijs en groen. Een ander model is de speciale EVELYN parasol, verkrijgbaar in blauw, grijs en groen. Deze is vervaardigd uit kwalitatief aluminium met een stoffen overtrek. De stok van de parasol staat hier niet in het midden en de hoek kan bovendien aangepast worden naar wens. Door dit verstelbare systeem kan je overal over de nodige schaduw beschikken. Een terras is echter onvolledig zonder de juiste tuinstoelen. Mix en match en kies de beste parasol voor bij de tuinstoelen. Ideaal bij de witte Orphe parasol is ook de Cacoon single witte hangtent. Monteer ze in je boom aan een tak en geniet er een hele zomer van. Geen boom in de buurt? Dan kan je ook gewoon de Cacoon Tripod houten stelling bestellen die de hangtent ondersteunt. Neem snel een kijkje bij de accessoires

De beste bescherming en comfort met de juiste parasol

Een parasols online kopen, het lijkt moeilijk, maar is eenvoudiger dan je denkt. Geen gesleur meer na een winkelbezoek, de parasols van Meubelklik worden gewoon aan huis geleverd terwijl jij enkel moet klikken en bestellen. Bij Meubelklik geniet je van 200 dagen retourrecht als je niet tevreden bent.

Aanbiedingen en kortingen

Online parasols kopen was nooit eerder eenvoudiger. Wil je ook op de hoogte blijven van de leukste aanbiedingen? Bezoek onze Facebookpagina en vind er de laatste nieuwe promoties. Tip: bestel snel bij Meubelklik en krijg 2,5% korting op je eerste aankoop.

Deze site gebruikt cookies om je gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer.
x