0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.nl

Matrassen

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Matras kopen: online bij Meubelklik.be

Geen zoete dromen zonder goede matras! Het belang van een matras aangepast aan jouw wensen is niet te onderschatten. Bij Meubelklik vind je matrassen in verschillende maten: 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 ... Ook zijn er verschillende diktes verkrijgbaar: 21 cm dik of 23 cm dik. Daarnaast hebben we matrassen uit verschillende materialen: latex pocketveren, Naturalis veren, PU veren en meer.. Een matras online kopen is de ideale manier om alle verschillende soorten te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Ook de hardheid van je matras bepaalt hoe goed je slaapt. Heb je graag een medium matras qua stevigheid? Kies dan de DREAM matras. De tijk van deze matras, de stof die als een huid rond de matras zit, is een luxe stretch dubbeldoek die anti-huisstof behandeld is. De boord van deze stof is ook ademend en de hele stof kan afgeritst worden en naar de droogkuis gebracht worden om te wassen. Onder de tijk zit een laag Allergofill en Comfortflex van 1 cm langs beide zijden. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek onze matrassen en hun verschillende samenstellingen en voordelen. Alle matrassen zijn trouwens van Belgisch fabricaat.

Heb je nood aan een matras die verkoelend en vochtregulerend werkt? Dan is de THERMOGEL matras wel iets voor jou. Deze matras heeft een stof uit viscose die vocht absorbeert en erg zacht aanvoelt.

Enkele en dubbele matrassen aan zachte prijzen

Heb je een tweepersoonsbed van 180x200 cm? Dan kan je kiezen tussen 1 matras van 180x200 cm en 2 matrassen van 90x200 cm. De voordelen van deze laatste optie zijn talrijk: je voelt je partner niet bewegen, dus je slaapt in principe beter. Bovendien kan je kiezen voor de matras die voor jou het meest comfortabel is, zonder rekening te moeten houden met de voorkeuren van je partner. Het is gemakkelijker om een eenpersoonsmatras te keren dan een matras van 180x200. En je ligt ook altijd recht, zonder het gevoel te hebben naar elkaar toe te rollen, wat bij een grote matras kan gebeuren na verloop van tijd en afhankelijk van de gekozen lattenbodem.

Extra voordeel: interessante kortingen en promoties

Is het hoog tijd om een nieuw bed en een bijbehorende nieuwe matras aan te schaffen? Dan kan je beide, bed en matras online kopen. Als je Meubelklik volgt op Facebook, word je ook op de hoogte gehouden van onze laatste promoties. Korting op je eerste bestelling ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!

Deze site gebruikt cookies om je gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer.
x