Laatst gewijzigd op: 6 maart 2024

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met de onderstaande regels en voorwaarden. Zorg ervoor dat je deze regels en voorwaarden regelmatig controleert, aangezien deze kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Toegang tot de website

Meubelklik.nl biedt informatie in de vorm van tekst, bestanden, afbeeldingen en andere media. We behouden ons het recht voor om op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot de website te wijzigen of te beperken. Toegang tot bepaalde delen van de website kan afhankelijk zijn van het verstrekken van persoonlijke informatie. Door dergelijke informatie te verstrekken, stem je ermee in dat deze eigendom wordt van Meubelklik.nl en dat we deze informatie kunnen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.

Aansprakelijkheid met betrekking tot de weergegeven informatie

Alle informatie op Meubelklik.nl wordt aangeboden zonder garantie of waarborg met betrekking tot beschikbaarheid, leverbaarheid of geschiktheid voor specifieke doeleinden. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit het gebruik van deze informatie of de uitvoering ervan.

Aanwezige links

Meubelklik.nl bevat links naar websites van derden voor het gemak van onze gebruikers. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik ervan. Als je een onjuiste of niet-functionerende link opmerkt, laat het ons dan weten. We behouden ons het recht voor om nieuwe links toe te voegen of bestaande links te verwijderen.

Bescherming van intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en merkrechten met betrekking tot de naam Meubelklik.nl behoren toe aan ons en mogen niet worden gereproduceerd zonder onze toestemming. We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke inbreuken op intellectuele eigendomsrechten van derden op onze website. Als je van mening bent dat jouw intellectuele eigendomsrechten zijn geschonden, neem dan contact met ons op zodat we passende maatregelen kunnen nemen.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of mail ons direct op info@meubelklik.nl